Toki Şehit Osman Kirik Anaokulu

WEB https://tokisehitosmankirikanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yenidoğan Mahallesi 6132. Sokak No6 Talas/KAYSERİ
VİZYON : Çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal- duygusal gelişimlerine uygun olarak kazanımlarını sağlamak; Bölgemizde öncelikli tercih edilen ve örnek gösterilen kurum olmak.
MİSYON : Geleceğimizin temeli olan çocuklarımız Atatürk İlke ve İnkılaplarını ilke edinmiş, bilimin ışığında, özgür, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda; ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli ve ailenin de içinde olduğu, toplumsal değerlere bağlı, olumlu ve kalıcı davranışlar kazandırarak, onları sosyal çevreye uyumlu olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Toplam Kalite Yönetiminde Bakanlık Mansiyon Ödülü Toplam Kalite Yönetiminde İlçe Birinciliği

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrenci servisi mevcuttur.
Ulaşım : Belediye otobüsleriyle ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yenidoğan mah. Toki Kümeevleri(Erciyes Üniversitesi Toki Konutları) No:13 Talas/ KAYSERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ile Cimnastik Etkinliği
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Minik Tema, Milli Üretelim Bilinçli Tüketelim, Karbon Ayak İzi, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Kendini Keşfet-Discover